Home » Pomax

Pomax

Al het mooie en exclusieve van Pomax is nu ook bij Tika & Pinakel verkrijgbaar. Uitgestald in het gezellige interieur geeft je direct een gevoel van welbehagen. 

We zijn altijd net iets gelukkiger als we de zomercollectie van Pomax mogen voorstellen, dan wanneer we nadenken over de inleiding van de winterproducten. De dagen worden langer, de temperatuur gaat gestaag omhoog, de natuur groeit en bloeit en het gezellige buitenleven kondigt zich weer aan.

Onze collectie is deze keer geïnspireerd op vier thema’s die voor elk wat wils bieden:

  • het eenvoudige, op Marokko gebaseerde, zwart-witte Hammam,
  • het met intense blauwtinten verrijkte en Afrikaans geïnspireerde aardethema Coffee,
  • de fel paars-oranje accenten van het zwoele Tangerine en niet te vergeten,
  • het elegante Eden met sobere vormen in pastelgrijs, beige en zachtgroen.

Ondanks hun diversiteit sluit elk van deze thema’s perfect aan bij onze kernwaarden (beauty, quality, charm en nature): waar mogelijk werden zoveel mogelijk natuurlijke of recycleerde materialen gebruikt en werd gekeken naar het duurzame aspect van elk stuk.
In deze optiek maken we gebruik van enkele, voor ons, totaal nieuwe materialen zoals het superresistente magnesium oxide in onze decoratieve bloempotten en vuilafstotend decolan garen voor onze buitentapijten.

Aangezien de verschillende collecties voor een groot deel bestaan uit modulaire en multifunctionele concepten, zijn ze perfect met elkaar te combineren naar gelang de behoeften van de klant.

Met Pomax doen we immers aan standaard confectie op maat, wat wil zeggen dat wij ons aanpassen aan de individuele klant en op basis van zijn stijl en budget iets uitwerken.
Door deze persoonlijke aanpak staan wij niet alleen garant voor het brengen van sfeer en beleving in om het even welk interieur, maar ook om van uw huis een gezellige thuis te maken!

Met onze persoonlijke aanpak vinden we samen net datgene waar je nog steeds opzoek naar bent. Of het nu een tafeltje of een volledige inrichting betreft, wij maken van "your house, your home"...