"Every piece comes with a story"

Be-Uniq importeert unieke & authentieke meubelen en woonaccessoires waar het leven vanaf straalt, en onderscheiden zichzelf hierbij van diverse meubel -en accessoire leveranciers door uiterst authentieke en karakteristieke items te leveren.

Zo zijn zij voortdurend op jacht naar unieke items zodat er telkens weer iets nieuws te ontdekken is. Wekelijks komen er dan ook nieuwe zendingen met 'bijzonderheden' binnen vanuit verschillende windstreken. Hierdoor is hun collectie voortdurend in beweging.

Een overgroot deel van de collectie importeren zij uit landen als India, Nepal, Indonesië & China. Maar ook Turkije wordt regelmatig bezocht om daar de meest unieke collecties te ontwikkelen en samen te stellen. Verschillende landen met ieder hun eigen cultuur, gewoonten en gebruiken. Zo is ieder item uit de collectie uniek en origineel en heeft een pure, doorleefde uitstraling!

Be-Uniq heeft in de afgelopen jaren een waardevol netwerk opgebouwd van betrouwbare partners. Dankzij dit netwerk zijn zij in staat om de meest unieke stukken naar hier te halen. Zij werken uitsluitend samen met eerlijke handelspartners die dezelfde lange-termijn visie nastreven, met hierin centraal; respect voor mens en natuur.