“Antique tresures from a long forgotten past are a joy in every interior”

Graag vertellen wij u wat meer over het ontstaan van Aura Peeperkorn.
In 1996 is de oprichtster een piepkleine groothandel in lampen en lampenkappen begonnen. Omdat er een grote doelgroep bleek te zijn voor de authentieke en met liefde gemaakte spullen, groeide haar winkel al snel uit tot het huidige Aura Peeperkorn Interieur.

Inmiddels kunnen wij prima bij dit bedrijf terecht voor stijlvolle meubelen, antieke werken en exclusieve accessoires.  Alles authentiek, met een uniek eigen verhaal.

Het bedrijf staat bekend om haar stijlvolle zitmeubelen, antieke stukken, prachtige lampen en bijpassende accessoires. De producten van Aura Peeperkorn zijn volop in trek binnen België en Nederland en passen bij vele interieurs. De ambachtelijke meubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een luxe uitstraling.
Alle producten van Aura Peeperkorn hebben ieder haar eigen verhaal.

…geef het verleden een plaats in het heden…

 

De serie eetkamerstoelen, fauteuils en bankjes van de populaire reeks Dirk zijn uiteraard bij ons te bewonderen en te bestellen. Momenteel staan de eetkamerstoelen "Dirkje" en fauteuil "Dirk" van deze reeks gepresenteerd in onze showroom. De stoffenkleuren zijn inmiddels uitgebreid tot 7 en van al deze kleuren zijn stalen aanwezig.